• January 25, 2023

Met een vriend in een tentje

Wat was het koud. Ik zei nog tegen mijn kameraad dat het geen goed weer was om in een tentje te gaan liggen.
Maar hij had zich er erg op verheugd en verlangde naar een tripje in de bergen. Het was 16 graden en we zaten voor het tentje met een kampvuurtje en genoeg drank om ons daar wel warm te houden. Maar in het tentje was het wel anders. We hadden weinig kleding bij aangezien wij aan het backpacken waren, dan kun je ook simpelweg niet veel mee nemen. De slaapzak zelf voelde ijskoud aan toen we er in kropen en ondanks we aardig gedronken hadden voelde we de kou goed. We hadden alleen een t-shirt en een boxershort aan omdat dat toch fijner ligt dan met een spijkerbroek aan. Al snel kregen we het idee om de slaapzakken aan elkaar te ritsen zodat we één grote hadden en dat onze lichaamswarmte het beter kon verwarmen.

Mijn kameraad is een mooie jongen. Ik fantaseer geregeld over hem en hoe het zou zijn om sex met hem te hebben.
Ik heb zijn pik wel eens gezien en die was prachtig. We kennen elkaar al jaren en onze vriendschap is altijd puur platonisch gebleven. Hij heeft het nooit echt over jongens. Al laat hij soms wel iets doorschemeren dat hij wel interesse heeft in een pik. Maar toch praat hij meer over vrouwen. Op wie hij verliefd is en zo.

Hij kwam dicht tegen mij aan liggen. Lepeltje lepeltje zo gezegd. Ik lag tegen zijn rug aan en mijn paal net niet tegen zijn kontje. Ik voelde zijn warmte en dat was fijn. Ik voelde me wel steeds geiler worden en moest mijn gedachtes verzetten zodat ik geen harde pik kreeg. En probeerde te slapen. Maar toen voelde ik na een half uurtje hoe mijn kameraad met zijn kontje ietsjes begon te draaien en tegen mijn half harde paal aan begon te drukken. Ik was verbaasd en extreem opgewonden tegelijkertijd. Dit had ik niet verwacht. Ik deed net alsof ik sliep en mijn pik werd harder en harder en ik voelde door de boxershorts heen hoe mijn pik tussen zijn billen lag. Hij bleef even zo liggen en draaide lichtjes met zijn kontje en stimuleerde mijn pik. Ik hield mijn ogen dicht en voelde hoe hij even omdraaide en mij aankeek. Waarschijnlijk om te kijken of ik wakker werd of was. Ik was benieuwd wat hij nu ging doen, dus ik hield me stil. Hij trok zijn kontje ietsjes terug en ik voelde een hand mijn boxershort in gaan en hij pakte zachtjes mijn harde pik vast. Hij begon er zachtjes mee te spelen. En toen hij merkte dat ik niks zei of deed, draaide hij zich om naar een andere houding.

Ik voelde als eerste zachtjes zijn tong over mijn eikel heen gaan en daarna voelde ik hoe zijn warme mond en zachte lippen om mijn eikel heen sloten en hij nam mijn dikke harde paal tot diep in mijn mond. Heel rustig ging hij op en neer en nam mijn ballen in zijn hand en hij kneedde ze zachtjes. Ik ging iets meer op mijn rug liggen zodat hij er beter bij kon. Ik hield vooralsnog mijn ogen dicht. En hij ging door met pijpen en nu wat sneller. Ik begon wat te kreunen en ik merkte aan het pijpen dat hij daarvan genoot.

Ik kon niet langer doen alsof ik sliep en pakte zijn hoofd beet zonder wat te zeggen en bewoog mijn bekken op en neer en begon rustig zijn mond te neuken. Ik was de al kou snel vergeten. Na een paar minuten mijn pik lekker te hebben opgewarmd liet ik zijn hoofd los. Hij ging weer liggen met zijn rug naar mij toe, trok zijn boxershort naar beneden en zei, “ik wil dat je me neukt”. “Diep in mijn kontje”. En duwde zijn kontje tegen mijn paal aan.
Ik pakte hem beet en hield hem stevig tegen mij aangedrukt en duwde mijn harde pik tegen zijn sterretje aan. Ik voelde dat hij ontspande en ik duwde mijn pik een stukje naar binnen. Het was strak en ik hoorde hem zacht kreunen en duwde nog een stukje verder. De eikel ging helemaal naar binnen en zijn gekreun werd harder. Daarna duwde ik mijn harde dikke paal in een beweging helemaal naar binnen. Hij slaakte een kreet en bij de derde diepe stoot ging het over in gehijg en gekreun. Wat was zijn kontje strak. Heerlijk. Ik kuste hem in zijn nek en hield hem stevig vast. Ik begon harder en zo diep mogelijk te stoten.
“Aaah, ja zo ja!”, zei hij.
“Neuk mijn kontje hard!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *