• January 13, 2023

Mijn schoonmoeder daagde me uit

Op latere leeftijd heb ik een relatie gekregen met Clara een meisje vrouw van 39 jr en ik ben Hans 44 jr. Mijn schoonmoeder is degelijk. Mijn schoonvader is al overleden. Mijn vrouw heeft 2 leuke vriendinnen de ene woont samen en de andere is nog alleen. Met beide maak ik vaak leuke opmerkingen dan kan mijn schoonmoeder kwaad kijken wat ik allemaal zeg. Mijn vriendin vind het ook wel spannend we wonen nu al samen. Mijn vrouw is opgenomen in het ziekenhuis niet slim maar ze moet toch een weekje blijven. maar de avond ervoor zaten we met z’n allen bij elkaar, ik stelde voor aan de vriendinnen elke avond om de beurt langs komen en dan krijgen ze ook een beurt. Afgesproken zeiden ze we lachten erom. Volgende dag mijn vrouw weg gebracht en toen was ik alleen thuis. In de namiddag het was op een donderdag. belde mijn schoonmoeder Lea op en ze vroeg me als ik na het spreekuur bij haar langs wilde komen ze had nog een karweitje voor mij. Ik ging er op in voor leuke karweitjes ben ik altijd voor. Moet ik nog oude kleding meenemen of mag ik ook in mijn adams kostuum het karweitje doen maar dan heb je wel een nadeed dan is mijn lul wel hard en stijf.

Haar antwoord was wat ben je toch een vieze man om zo tegen je schoonmoeder te spreken. Ze hing op. Tijdens het spreekuur vertelde ik het aan mijn vrouw deze moest er om lachen. Na het spreekuur ging ik bij haar langs met een bloemetje. Dank je wel en ze zei: nu denk je zeker dat je me kunt overhalen. maar ik blijf je een viespeuk noemen. we dronken koffie en daarnaar een glaasje wijn. Ik wilde wel eens weten wat voor karweitje bedoelde. Poos later zei ze: heb je oude kleren meegenomen of wil je in je adams kostuum het doen. Als je wilt uitkleden of omkleden doe je best. Ik stond naakt mijn paal was al gegroeid en lekker stijf. Toen hoorde ik haar zeggen je moest in de tuin 2 plantjes verpoten in de voortuin dat had ik wel willen zien wat de buren zouden zeggen het regent nu dan stellen we het tot morgen. Als het werk klaar is dan zou je misschien wel willen douchen ga maar naar boven en ga je wassen. dan zou ik ook smerig zijn geworden dan ga ik me ook wassen het kan wel samen je wilt het toch niet met een oude vrouw seks willen hebben. Ze liet haar jurk zakken wat had ze een mooi setje aan. Zoiets moet je ook aan je vrouw geven heerlijk opwindend is dit. We gingen naar boven ik wilde de douche inlopen Ze kleedde zich nog verder uit ze was nu naakt. Mooi vroeg ze aan je paal te zien wel. Inderdaad mijn paal was nog strakker en stijver geworden. Ineens stond ze achter mij ik voelde haar borsten tegen mijn lichaam. Haar handen streelden over mijn buik. Ik wist niet was me overkwam. Ze kuste mijn oorlel ga je mee naar mijn bed ik wil je voelen je kunt beter met mij seks hebben dan met de vriendinnen van mijn dochter. Haar hand kwam nu langs mijn paal deze paal wil graag in mijn kut zei ze. Ze ging nu op haar knieen en ze nam mijn paal in haar mond.

Ze kreunde het uit. Normaal moest ik kreunen van verlangen maar nu was zij het. Ze keek me zo geil aan streelde nu haar borsten haar tepels. Ze ging met lippen over mijn puntje lekker likken als een lolly of een ijsco. Mijn ballen werden ook niet vergeten. Ze maakte me ontzettend geil. Het komt gil ik leg mijn handen achter haar hoofd lekker diep in haar mond. Ze probeerde alles door te slikken het lukte bijna ze gaf me een kus en kreeg wat terug van mijn sperma. Nu moest ik haar beffen maar ook het sperma in haar kut proberen te likken. We gingen nu op haar bed liggen. Ik befte haar met volle teugen haar clit ze werd nog wilder ga door gilde ze maak me nog geiler Laat straks zien hoe je mijn dochter neukt en hoe jullie klaarkomen. Voelde haar handen nu achterop mijn hoofd moest haar harder beffen voelde hoe er vocht uit haar kut kwam. Probeerde alles door te slikken. Neuk me nu met je paal ik draaide me om haar geile kut kam tegen mijn paal aan ik voelde hoe hij naar binnen gleed en samen in een ritme doorging. We hitsten elkaar op en kwam beide klaar. Even samen douchen zei ze dan mag je naar huis. Waste haar helemaal maar ook haar bilnaad, ja zei ze morgen mag je er in dit doen we van de week wel vaker. Ik ging blij naar huis en dacht wat heb ik toch een lekkere schoonmoeder. Thuis gekomen ging ik naar bed en droomde weer over mijn schoonmoeder. De volgende morgen naar het werk maar kreeg een mailtje van mijn schoonmoeder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *