• January 25, 2022

Mijn geile schoonmoeder

“Mami, ik moet je iets vertellen maar eigenlijk kan het niet”
“Wat is er Samir; en waarom kijk je op die manier naar me?” is het afwachtende antwoord van de buurvrouw en Samir ziet haar blik veranderen als hij een stap dichterbij komt, haar schouder vastpakt en zegt: “Al sinds ik hier kom verlang ik naar jou Mami en ik weet dat het niet kan maar ik kan het niet stoppen!” Hij leest de reactie van het gezicht van zijn buurvrouw en wanneer ze op haar onderlip bijt en haar ogen beginnen te stralen wordt zijn pik alleen maar harder van verlangens….

“En waarom kan het niet dan Samir” zegt ze met haar zwoele stem en Samir moet moeite doen om haar mond te negeren want het liefst had hij haar heerlijke lippen gezoend om op zoek te gaan naar haar warme binnenkant.
“Ik ben pas 24 en jij bent de moeder van de buurt, ik zal respect verliezen als ik eraan toe geef toch Mami” antwoordt Samir en hij voelt zich ineens verloren en moederziel alleen nu hij na al die jaren haar eindelijk had opgebiecht wat hij voor haar voelt. Zijn lul bonkt hard in zijn trainingsbroek, net als zijn hartslag die onrustig in zijn borst aanwezig is en Samir heeft meteen spijt van zijn daad! Tuurlijk had hij het voor zich moeten houden, hoe haalde hij het in zijn hoofd om dit tegen haar te zeggen. Beter had hij thuis kunnen gaan rukken onder de douche, verdomme wat een sukkel en Samir verwacht een scherp antwoordt van de buurvrouw en erger nog: dat ze hem de deur wijst en hij haar nooit meer zal zien….

“Als je 24 bent dan ben je toch wijs genoeg om je eigen keuzes te maken, of moet ik dat ook al voor je doen?” is het antwoord van de buurvrouw en het zet Samir zijn gedachten in een versnelling! Ze had gelijk; ze had eigenlijk altijd gelijk, ze kwam altijd met goede adviezen maar dit keer wacht ze niet op een tegen antwoord en voordat Samir kan vertellen wat zijn besluit is voelt hij de zachte lippen van de buurtmoeder op de zijne.
Hij voelt een schok door zijn buik wanneer ze zijn tong vindt en ze hem passievol terug zoent! Hij hunkert naar haar; niet normaal meer hoe wild hij van haar wordt.
“Ik wil je opeten Mami, je bent zo fucking lekker” hijgt Samir haar mond in en Mami kreunt hem geile klanken toe als antwoord.
Hij likt haar hals en sleutelbeenderen en als hij het plekje net onder haar oor heeft gevonden begint ze steeds onrustiger te worden. Wild draait ze met haar bekken en ze lijkt aanwijzingen te geven door tegen zijn verstopte lul aan te schuren. Hij staat goed afgetekend in zijn trainingsbroek, zo groot en hard is zijn pik en klaar om de buurvrouw binnen te wippen.

“Ohhh Samir, wat doe je dat lekker, je maakt mij helemaal gek, Mmmmm, jaaa ga door Samir” kreunt ze smekend en Samir likt en bijt zachtjes op het plekje wat haar doet exploderen en ineens voelt hij hoe de buurvrouw zijn hand vastpakt en die naar haar rokje brengt.
“Je maakt me helemaal nat Samir, voel maar eens” en terwijl ze weer geil op die onderlip van haar bijt brengt ze zijn vingers naar haar string, dwingt ze het opzij te schuiven en Samir houdt zijn adem in wanneer hij de warmte van haar kut voelt.
Hij voelt hoe nat ze is en als hij gaat draaien voelt hij dat zijn vinger steeds natter wordt.
Net zo dwingend als dat ze zijn vinger naar binnen bracht, trekt ze zijn hand terug en brengt zijn,-met kutsap besmeurde-, vinger naar haar mond en likt het af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *